Idea Bisnes : Keropok Segera Terengganu

mohd razani dot com keropok ganu

Minum petang … keropok ikan segera ni jadi kudapan saya petang ni. Saya tengok “packaging” dia hebat … tak macam produk keropok2 segera yang lain sedangkan dari segi rasa lebih kurang sama jer… dan yang lagi best … sos cili (cuka) dia pack sekali dalam tu …

Ada kawan2 jumpa tak benda ni dijual online?

Apa kudapan/jajan kawan2 sewaktu minum petang di pejabat?

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>