Idea Bisnes

Idea Bisnes : Menetapkan Produk Bagi Konsep Bisnes

Idea Bisnes | Alhamdulillah, setelah beberapa waktu saya kongsikan tentang idea2 bisnes, hari ini saya ingin kongsikan satu idea solusi yang menjurus [...]

Idea Bisnes : Kerepek Ubi Yang Enak

Idea bisnes | Selamat berhujung minggu buat kawan2 semua. Pastinya minggu ni dah x sibuk dengan open house. OK... hari ni saya nak cerita pasal kerepek [...]

Idea Bisnes : Keropok Segera Terengganu

Minum petang ... keropok ikan segera ni jadi kudapan saya petang ni. Saya tengok "packaging" dia hebat ... tak macam produk keropok2 segera yang lain [...]

Idea Bisnes : Bisnes‬ Membantu Menyelesaikan Masalah Pengguna

Idea Bisnes | Hari ini dah masuk bulan Zulkaedah...maknanya dah habis lah raya ya! Pagi tadi saya ke Pasar Tani Padang Jawa menemankan isteri yang nak [...]

Idea Bisnes : Bagaimana Konsep Bisnes Saya

Idea Bisnes | Selamat berhujung minggu buat semua kawan2. Pastinya jemputan2 rumah terbuka Idulfitri agak rancak untuk hari ini. Kalau sesapa yang yang [...]