Month: September 2015

Grafik Khat Thuluth Pertubuhan Komuniti Ihsan Negeri Johor

Selamat berhujung minggu buat semua. Senggang masa yang ada, Alhamdulillah saya telah dapat menyiapkan design khat thuluth yang telah saya lakarkan [...]

Grafik Vektor Khat Thuluth

Selamat malam Jumaat. Secarai santai, malam ini saya melakar huruf-huruf jawi khat thuluth. Macam mudah tapi tak semudah sentuhan [...]

Idea Bisnes : Menetapkan Produk Bagi Konsep Bisnes

Idea Bisnes | Alhamdulillah, setelah beberapa waktu saya kongsikan tentang idea2 bisnes, hari ini saya ingin kongsikan satu idea solusi yang menjurus [...]

Idea Bisnes : Kerepek Ubi Yang Enak

Idea bisnes | Selamat berhujung minggu buat kawan2 semua. Pastinya minggu ni dah x sibuk dengan open house. OK... hari ni saya nak cerita pasal kerepek [...]

Idea Bisnes : Keropok Segera Terengganu

Minum petang ... keropok ikan segera ni jadi kudapan saya petang ni. Saya tengok "packaging" dia hebat ... tak macam produk keropok2 segera yang lain [...]

Daftar Email Untuk Artikel Blog Terkini

Kemaskini artikel-artikel terkini dari mohdrazani.com terus ke email anda!