Dont Think So Much Just Do It

dtsm

Saya memulakan bicara blog ini dengan satu ungkapan yang saya nukilkan didalam bentuk grafik seperti di atas. Saya simpulkan segala usaha saya selama ini di mohdrazani.com dalam satu bentuk ungkapan yang menggugah satu bentuk tindakan.

Dont Think So Much Just Do It

Kekadang dalam hidup ini kita terlampau berhati-hati. Ianya bagus dari satu sisi pandangan, tetapi adakalanya ia juga mungkin menjadi sesuatu penyebab kenapa kita masih duduk di takuk lama. Ianya teraplikasi dalam segala apa jua bentuk lapangan hidup. 

Sebab itulah, saya merasakan sudah sampai masanya untuk saya keluar dari zon keselesaan saya untuk bertindak lebih agresif dalam dunia yang saya impikan. Saya memahami bahawa bukan mudah untuk bangkit semula dari sebuah kejatuhan, tetapi saya harus mencari semula titik perubahan agar momentum baru ini dapat berterusan dan terus memuncak.

Shah Alam | 13 Jun 2013

 

 

 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>